Internet voor laptop tablet en smartphone.

Met behulp van ons pakket voor mobiele netwerk kunt u in en rond uw praktijkauto op dezelfde manier gebruik maken van uw laptop, zoals u op kantoor of thuis gewend bent!

C. Car Improvement biedt u een pakket aan met een industriële router. Als het voor u enkel van belang is om vanaf de locatie waar u uw werkzaamheden heeft uitgevoerd, via uw laptop draadloos te kunnen communiceren met een in uw auto geïnstalleerde (label-)printer en/of ander randapparaat, volstaat het basispakket. Als u echter via uw laptop en het in en rond uw auto geïnstalleerde draadloze netwerk gebruik wilt maken van alle mogelijkheden die het internet biedt, kies dan voor het pakket met uitbreidingen.

De praktische voordelen van ons draadloos netwerk in en om de praktijkwagen: Gegevens en resultaten van uw werkzaamheden in de buitenpraktijk kunt u ter plekke invoeren in uw laptop en direct doorsturen naar de printer(s) in uw auto en/of naar uw "vaste praktijk"

Het systeem heeft een ruim bereik: bij 250m in open veld is er nog een goede verbinding tussen laptop (via dakantenne en router) en de printer(s) in uw auto en/of uw "vaste praktijk".

  • Aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen omdat administratieve werkzaamheden niet langer na het werk maar tijdens het werk kunnen worden afgehandeld.
  • Verbeterde, meer betrouwbare verslaglegging omdat u de gegevens/resultaten van uw werkzaamheden voortaan ter plekke kunt vastleggen.
  • Via uw laptop kunt u zich continu op de hoogte houden van de werkzaamheden van uw collega's en vice versa.
  • Via uw laptop kunt u te allen tijde direct bestellingen plaatsen bij uw leveranciers.

De exacte samenstelling van dit pakket kan uiteraard volledig worden toegesneden op uw specifieke wensen en behoeften. Zo kunnen wij er bijvoorbeeld in voorzien dat uw (label-)printer stof- en stootvrij wordt ingebouwd in een aangepaste lade van uw auto-apotheek. Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat als u nog vragen of opmerkingen heeft!

router
2 dakantenne
dakantenne