Service

Overbouwen en inbouwen - sterk met elk merk

Geen enkel ander bedrijf in de Benelux heeft zoveel ervaring met de in- en overbouw van  auto-apotheken. Wie voor kwaliteit kiest, kiest dan ook automatisch voor ons. De expertise van C..Car.Improvement is niet beperkt tot  Faes- en DIMA-auto-apotheken. Ook met alle andere merken auto-apotheken kunt u bij ons terecht. Door onze kennis en flexibiliteit zijn wij de ideale partner voor het overbouwen of inbouwen van auto-apotheken. Zodat het niet zomaar een auto-apotheek wordt, maar úw auto-apotheek. Dus helemaal naar uw wensen.

Auto apotheek wordt aangeboden voor inruil. Deze krijgt uitgebreid onderhoud

Daarna wordt deze apotheek ingebouwd in de andere VW Transporter

De occasion Dima apotheek, ingebouwd en gecheckt is klaar voor aflevering


Onderhoud en reparatie

Langer plezier hebben van uw auto-apotheek en zo aanzienlijk de kosten drukken. Dat wordt bereikt met goed en regelmatig onderhoud. C. Car Improvement besteedt daar heel veel aandacht aan. Want niemand - ook wij niet - zit op onaangename verrassingen te wachten. Dat kost tijd, ergernis en geld. Door onze uitgebreide kennis kunnen we het onderhoud voor alle merken auto-apotheken voor u verzorgen. Daarvoor kunt u bij ons ook een servicecontract afsluiten.

Onze dienstverlening beperkt zich niet tot onderhoud en reparatie. Ook voor het inbouwen en/of overbouwen van auto-apotheken hebben wij alles in huis. Het moment van overbouwen is zeer geschikt om te combineren met service en onderhoud van uw auto-apotheek of voor het doorvoeren van modificaties die uw auto-apotheek weer helemaal up-to-date maken.

FAES auto apotheek onderhoud

Onderhoud van DIMA kast

dima onderhoud

Onderhoud DIMA apotheek