Dynnox smart trolly

Dynnox is een mulifinctioneel transportmiddel ter bevordering van het laden en lossen, in en uitladen en transporteren van goederen. Dynnox is te gebruiken in combinatie met een daarvoor geschikte praktijk-bedrijfswagen. Het is vergelijkbaar met het principe van een ambulance-brancard. Door de unieke en veelzijdige functionaliteit is Dynnox een tijdsbesparend en ARBO-vriendelijk transportmiddel. U hoeft geen zware materialen meer te tillen en het gebruik van Dynnox bespaart u het vaak heen en weer lopen naar uw praktijkwagen als u veel verschillende gereedschappen en goederen naar de werkplek moet brengen.

Dankzij de in- en uitklapbare poten van het onderstel garanderen we u snelheid en gemak bij het laden, lossen en vervoeren van uw lading

In de auto zorgt de automatische vergrendeling van het onderstel voor een veilig vervoer. Op dit onderstel kunnen verschillende opbouwmodules worden bevestigd zoals ladenkasten, koffers of bakken voor gereedschappen of medicijnen. Andere mogelijkheden zijn een werkbank en/of verschillende machines en apparatuur tot een maximum gewicht van maar liefst 250 Kg.

De fixatie van het onderstel is de 'auto-interface' welke vast op de vloer van de auto gemonteerd wordt. Deze is ook demontabel beschikbaar. Zo is deze trolly in meerdere praktijkwagens te gebruiken.

Toepassing voor Dynnox
Toepassing met Dynnox
Toepassing van Dynnox
Toepassing van Dynnox
Toepassing van Dynnox
Toepassing van Dynnox
Dynnox trolley
Dynnox trolley met RVS emmer accessoire
Toepassing van Dynnox