DIMA Auto apotheek

De apotheek van uw praktijkpand naadloos over laten lopen in uw auto. DIMA maakt dat mogelijk met oersterke, overzichtelijke ladekasten, waarin nu alle benodigdheden kunt opslaan. Voor alle typen praktijkauto’s. En uitgevoerd volgens uw specifieke wensen. Zodat u ook op locatie professioneel kunt werken. Daarnaast heeft DIMA geklimatiseerde ladekasten, met de beste bewaarcondities voor kwetsbare medicijnen.

De standaardmaat is een modulesysteem. Het modulesysteem is flexibel, waardoor bij verandering van een praktijkwagen de auto-apotheek gemakkelijk overgebouwd kan worden. Dit modulesysteem maakt het ook mogelijk om uw auto-apotheek uit te breiden of in te ruilen.

Een DIMA-Auto-apotheek is een hoogwaardig product en heeft dus een heel lange levensduur – minimaal tien jaar. Daarom is een DIMA ook erg gewild als occasion en heeft dus ook een hoge inruilwaarde.

Sinds C. Car Improvement in 2001 de productie van DIMA heeft overgenomen, zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd, waaronder de regeltechniek van de klimaatkast, om de energiebehoefte te verlagen en de productkwaliteit te verhogen. Juist ook omdat de vooruitgang op technisch gebied niet stilstaat.